Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Εθνική Ασφαλιστική: Επενδύει στο μέλλον

Εθνική Ασφαλιστική: Επενδύει στο μέλλον

Αναβαθμίζει τις εσωτερικές της δομές η Εθνική Ασφαλιστική αποσκοπώντας στην αύξηση της αποδοτικότητας της και στην παροχή υψηλού επιπέδου ποιοτικών υπηρεσιών σε πελάτες και συνεργάτες της. Στο πλαίσιο αυτό, επενδύει σε νέες, καινοτόμες τεχνολογίες και υλοποιεί ήδη ένα από τα σημαντικότερα έργα που έχουν δρομολογηθεί στα τελευταία χρόνια στην εταιρία και στην ασφαλιστική αγορά γενικότερα, όπως τονίζεται στην περιοδική έκδοση της Εθνικής Ασφαλιστικής «Ανοιχτή Επικοινωνία» τεύχος 11.

Μεταξύ των πολλών επενδύσεων σε καινοτόμες λύσεις και νέες τεχνολογίες είναι η υλοποίηση ενός νέου ολοκληρωμένου συστήματος πληροφορικής με την επωνυμία «Anelixis» που στο σύνολο του θα αγγίξει τα 10 εκατ. ευρώ.

Έχοντας ως γνώμονα την παροχή ποιοτικότερων υπηρεσιών, το υψηλό κόστους επενδυτικό πρόγραμμα που έχει σε εξέλιξη στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων, αποσκοπεί στην μεγιστοποίηση των δεικτών αποτελεσματικότητας και στην βελτιστοποίηση της θετικής εμπειρίας του πελάτη σε όλα τα σημεία επαφής με την εταιρία υπογραμμίζει σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής κ. Σπύρος Μαυρόγαλος.

Η αυτοματοποίηση των επιχειρησιακών διαδικασιών, θα συμβάλλει στην βελτίωση των λειτουργιών, στην εξωστρέφεια του οργανισμού και στην ανάπτυξη των πωλήσεων εξασφαλίζοντας έτσι για την εταιρία ένα ακόμη συγκριτικό πλεονέκτημα έναντι του ανταγωνισμού σημειώνει ο κ. Μαυρόγαλος.
Δείτε εδώ ολόκληρο το αφιέρωμα της Εθνικής Ασφαλιστικής όπως παρουσιάστηκε στην «Ανοιχτή Επικοινωνία» τεύχος 11 και αναδημοσιεύει το Nextdeal.gr.