Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Εθνική Ασφαλιστική: Επιβραβεύει τους πιστούς και προσεκτικούς οδηγούς με πρόσθετες εκπτώσεις και δωρεάν παροχές υγείας!

Η Εθνική Ασφαλιστική, ηγέτης στην ελληνική ασφαλιστική αγορά, δημιουργεί μια νέα εποχή στιςασφαλίσεις αυτοκινήτου, παρέχοντας ποιοτικές κι ανταγωνιστικές υπηρεσίες, που καλύπτουν τις πραγματικές ανάγκες των πελατών της, όπως αυτές διαμορφώνονται στην τρέχουσα ιδιαίτερη οικονομική συγκυρία.

Εθνική Ασφαλιστική

Έτσι προσφέρει νέα ολοκληρωμένα και σύγχρονα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτου με:

  • Μειωμένες τιμές
  • Αναβαθμισμένες καλύψεις
  • Σημαντικές εκπτώσεις
  • Μοναδικά προνόμια
  • Δωρεάν παροχές υγείας

Για να δείτε τους Όρους του Ασφαλιστηρίου Συμβολαίου (Έγγραφο σε μορφή PDF) κάντε κλικ εδώ.

Η Εθνική Ασφαλιστική υιοθέτησε ένα νέο, ρεαλιστικό, ταχέως προσαρμοζόμενο στις εκάστοτε συνθήκες και πελατοκεντρικό μοντέλο τιμολόγησης. Το νέο τιμολόγιο εξασφαλίζει την αντικειμενική κατανομή των ασφαλίστρων, αφού ο προσδιορισμός του κόστους ασφάλισης στηρίζεται στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε οχήματος και πελάτη. Είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικό και εξασφαλίζει ιδανικό συνδυασμό καλύψεων και τιμής.

Η Εταιρία προχωρά ένα ακόμη βήμα μπροστά, επιβραβεύοντας τους πιστούς της πελάτες και προσεκτικούς οδηγούς. Σε κάθε ετήσια ανανέωση και εφόσον το ασφαλισμένο αυτοκίνητο δεν έχει προκαλέσει ζημιές ανταμείβει τον πελάτη προσφέροντας πρόσθετη σημαντική έκπτωση στο ασφάλιστρο που καταβάλλει.

Εκπτώσεις επίσης παρέχονται σε πελάτες που έχουν κι άλλα ασφαλισμένα οχήματα ή διατηρούν κάποιο άλλο συμβόλαιο στην Εταιρία.

Η Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της νέας φιλοσοφίας που οικοδομεί για τις ασφαλίσεις αυτοκινήτου, προσφέρει και δωρεάν παροχές υγείας για τον κάτοχο του ασφαλιστηρίου και την οικογένειά του, μέσω της μοναδικής συμφωνίας της με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Οι παροχές μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν δωρεάν Check-Up για τον κάτοχο συμβολαίου, δωρεάν απεριόριστες επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Νοσοκομείων του Ομίλου, έκπτωση 40% στις Διαγνωστικές Εξετάσεις στα εξωτερικά ιατρεία των Νοσοκομείων του Ομίλου, δωρεάν χρήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής, προνομιακές τιμές Check- Up για όλη την οικογένεια κι έκπτωση 12% στα έξοδα νοσηλείας.

Επιλέγοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, για την ασφάλιση του οχήματός σας, εξασφαλίζετε μοναδικά προνόμια όπως:

  • Νέα Σύγχρονα Ολοκληρωμένα Πακέτα Ασφάλισης ΑυτοκινήτουΝέα σύγχρονα Ολοκληρωμένα Προγράμματα Ασφάλισης που εξασφαλίζουν πλήρως το όχημα και τον οδηγό του με πρωτοποριακές καλύψεις και ανταγωνιστικό ασφάλιστρο.Η Οικογένεια προγραμμάτων «Εθνική & Μετακίνηση» σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε το πακέτο καλύψεων που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας. Στα πακέτα «Εθνική & Μετακίνηση»μπορείτε προαιρετικά να επιλέξετε την Οδική Βοήθεια και τη Θραύση Κρυστάλλων όπου αυτή δεν περιλαμβάνεται.

    Τα Νέα πακέτα «ΕΘΝΙΚΗ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ» προσφέρουν πολλαπλές επιλογές ασφάλισης, ενώ βασίζονται στη φιλοσοφία της μεγαλύτερης δυνατής κάλυψης με το οικονομικότερο ασφάλιστρο:

ΕΘΝΙΚΗ & ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ

  • Νέες Πρωτοποριακές Καλύψεις & Παροχές Εκτεταμένη κάλυψη Αστικής Ευθύνης σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με την οποία καλύπτονται με τα ισχύοντα όρια ευθύνης:
    (1.000.000€ /ατύχημα για Υλικές Ζημιές και 1.000.000€/ θύμα για Σωματικές Βλάβες):

    • Οι σωματικές βλάβες σε τρίτους & σε επιβάτες.
    • Οι υλικές ζημιές σε τρίτους.
    • Οι υλικές ζημιές & σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε τρίτους κατά τη διάρκεια κλοπής του οχήματος σας.
    • Οι υλικές ζημιές & σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε τρίτους από πυρκαγιά του οχήματος σας.
    • Οι υλικές ζημιές & σωματικές βλάβες που θα προκληθούν όσο το όχημα σας είναι εντός φυλασσομένων χώρων (π.χ. χώροι στάθμευσης).
    • Οι υλικές ζημιές & σωματικές βλάβες που θα προκληθούν κατά τη διάρκεια μεταφοράς του οχήματος σας (π.χ. σε πλοίο).

    Δωρεάν κάλυψη Αστικής Ευθύνης στο εξωτερικό – πράσινη κάρτα
    Καλύπτονται οι υλικές ζημιές και οι σωματικές βλάβες που θα προκληθούν σε τρίτους από το όχημα σας, όσο βρίσκεστε στο εξωτερικό.

    Εγγύηση ασφαλίστρου
    Σε περίπτωση εμπλοκής σας σε μέχρι 2 ζημιογόνα ατυχήματα με υπαιτιότητά σας, κατά το διάστημα ενός έτους συνεχούς ασφάλισης, η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σας εγγυάται ότι δεν θα υπάρξει προσαύξηση στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας.

    Θραύση κρυστάλλων
    Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στα τζάμια του αυτοκινήτου σας (και κατά τη διάρκεια κλοπής) συμπεριλαμβανομένων των εξόδων τοποθέτησης τους, με συμμετοχή σας στα έξοδα με το ποσό των 50€. Σε περίπτωση επισκευής, στα εξειδικευμένα συνεργεία επισκευής κρυστάλλων που συνεργάζονται με την Εταιρία (GlassDrive, Carglass, Autoglassfit), δεν εκταμιεύετε καθόλου χρήματα. Καλύπτεται επίσης η θραύση εργοστασιακών ηλιοροφών σε Ε.Ι.Χ. μέχρι 4 έτη μετά την ημερομηνία πρώτης κυκλοφορίας τους.

    Αντικατάσταση του Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτου σας σε περίπτωση κλοπής.
    Σε περίπτωση κλοπής του αυτοκινήτου σας, η ΕΘΝΙΚΗ σας διαθέτει αυτοκίνητο αντικατάστασης για χρονικό διάστημα έως 90 ημέρες.

    Ζημιές Ιδίου από Κλοπή
    Καλύπτονται οι ζημιές στο ασφαλισμένο όχημα, που θα προκληθούν όσο αυτό βρίσκεται στην κατοχή του κλέφτη και οφείλονται σε πρόσκρουση, σύγκρουση εκτροπή, ή ανατροπή του.

    Κάλυψη προσωπικού ατυχήματος οδηγού (μέχρι 15.000€ για Ε.Ι.Χ.), 
    Η Εθνική Ασφαλιστική, καλύπτει πέρα από την Απώλεια Ζωής από ατύχημα και την Μόνιμη Ολική & Μόνιμη Μερική Ανικανότητα για εργασία.

    Υλικές Ζημιές από ανασφάλιστο όχημα
    Καλύπτονται οι ζημιές (ύψους μέχρι και €100.000) που θα προκληθούν στο όχημά σας από ανασφάλιστο όχημα. Στην περίπτωση αυτή αποζημιώνεστε απευθείας από την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, γλιτώνοντας χρόνο και ταλαιπωρία.

    Φυσικά Φαινόμενα
    Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στο ασφαλισμένο όχημα και οφείλονται σε φυσικά φαινόμενα (πλημμύρα, χαλάζι, σεισμό, ανεμοθύελλα κ.α.). Σε περίπτωση που το όχημά σας επισκευαστεί σε Συνεργαζόμενο Συνεργείο με την Εθνική Ασφαλιστική, η συμμετοχή σας είναι 100€ (σε αντίθετη περίπτωση είναι 200€). Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ αποζημιώνει ζημιές που προκαλούνται στο ασφαλισμένο όχημα τόσο από άμεση όσο και από έμμεση επίδραση φυσικών φαινομένων.

    Πυρκαγιά- Πυρκαγιά από Τρομοκρατικές ενέργειες
    Καλύπτονται οι ζημιές που θα προκληθούν στο ασφαλισμένο όχημα λόγω πυρκαγιάς, έκρηξης, κεραυνού ή αυτόματης ανάφλεξης ή πυρκαγιάς που μεταδίδεται από άλλο αντικείμενο, καθώς και οι ζημιές λόγω πυρκαγιάς που οφείλεται άμεσα ή έμμεσα σε τρομοκρατικές, κακόβουλες ενέργειες καθώς και στάσεις, απεργίες, οχλαγωγίες.

    Ολική Κλοπή
    Καλύπτεται η ολική κλοπή του οχήματος. Η αποζημίωση που καταβάλλεται αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία του οχήματος.

    Μερική Κλοπή
    Καλύπτεται η κλοπή εξαρτημάτων του αυτοκινήτου ή μόνιμων και στερεώς προσδεδεμένων μερών σε αυτό, συμπεριλαμβανομένων και των ζημιών που προκαλούνται κατά τη διάρρηξη.

    Ζημιές Ιδίου/ Κακόβουλες Βλάβες
    Καλύπτονται οι ζημιές του ασφαλισμένου οχήματός σας είτε ευθύνεστε είτε όχι, λόγω σύγκρουσης, πρόσκρουσης, εκτροπής, ανατροπής ή κατάπτωσης του. Επιπλέον, καλύπτονται οι ζημιές από κακόβουλες πράξεις τρίτων.

  • Οικονομικότερα Ασφάλιστρα με νέες εκπτώσεις και προνόμιαΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εξασφαλίζει για τους πελάτες της εκπτώσεις και προνόμια όπως:Επιβράβευση καλού οδηγού
    Μετά τη συμπλήρωση του 1ου έτους ασφάλισης, επιβραβεύει τους καλούς οδηγούς-πελάτες της, προσφέροντας έκπτωση στα ασφάλιστρα του οχήματος για κάθε έτος χωρίς ζημιά με υπαιτιότητα του ασφαλισμένου.

    Οικογενειακές εκπτώσεις
    Προσφέρει έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα των αυτοκινήτων των οικογενειών που ασφαλίζουν περισσότερα από 2 οχήματα (η έκπτωση δίνεται άμεσα στο 3ο όχημα και στα πρώτα 2 από την επόμενη ανανέωση).

    Έκπτωση πιστών πελατών
    Προσφέρει επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφάλιστρα του αυτοκινήτου σας, όταν έχετε και άλλο συμβόλαιο στη Εταιρία (σε άλλο κλάδο εκτός των συμβολαίων Ομαδικών Ασφαλίσεων και Πιστώσεων). Η έκπτωση αυτή των ασφαλίστρων παρέχεται σε Επιβατηγά Ι.Χ. αυτοκίνητα και σε μοτοσυκλέτες άνω των 50cc.

    Έκπτωση κλοπής
    Επιπλέον των παραπάνω, η ΕΘΝΙΚΗ σας παρέχει έκπτωση 5% στα ασφάλιστρα κλοπής, εάν στο ασφαλισμένο αυτοκίνητο υπάρχει εγκατεστημένο σύστημα συναγερμού.

  • ΔΩΡΕΑΝ CHECK-UP και επιπλέον παροχές ΥγείαςΕσείς ασφαλίζετε το όχημά σας, η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ προσέχει την Υγεία σας! Μπορείτε να φροντίσετε για την υγεία σας και να πραγματοποιήσετε χωρίς καμία επιβάρυνση έναν προληπτικό έλεγχο, μέσα στους δύο πρώτους μήνες από την έναρξη ισχύος του ασφαλιστηρίου σας. Για να δείτε αναλυτικά τις εξετάσεις του προληπτικού ελέγχου, καθώς και τα επιπλέον προνόμια υγείας που μπορείτε να απολαύσετε εσείς και η οικογένειά σας σε όλα τα νοσοκομεία του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών κάντε κλικ εδώ.
  • Φροντίδα ΑτυχήματοςΣτη δύσκολη στιγμή του ατυχήματος, η «ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» βρίσκεται πραγματικά δίπλα σας χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Μοναδική προϋπόθεση είναι η ασφάλιση Αστικής Ευθύνης του αυτοκινήτου σας στην Εταιρία. Με ένα απλό τηλεφώνημα στο 18189 ή στο (210) 90.99.999 ένας εξειδικευμένος, εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Εταιρίας θα βρίσκεται δίπλα σας, για να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε τις πρώτες δύσκολες στιγμές μετά το ατύχημα. Ο ειδικός συνεργάτης:Θα καταγράψει τις συνθήκες του ατυχήματος και τις προτεραιότητες των οδών.

    Θα φωτογραφήσει τα εμπλεκόμενα οχήματα και θα κάνει ακριβή περιγραφή τους.

    Θα συντάξει πρόχειρο σχεδιάγραμμα του τόπου ατυχήματος.

    Θα συγκεντρώσει στοιχεία τυχόν μαρτύρων.

    Θα σας βοηθήσει να συμπληρώσετε σωστά το έντυπο «Δήλωσης Ατυχήματος» ή το έντυπο Φιλικού Διακανονισμού.

    Θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το πλησιέστερο συνεργαζόμενο συνεργείο.

  • Φιλικό ΔιακανονισμόΕπιλέγοντας την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σας, απολαμβάνετε το προνόμιο της αποζημίωσης από τη δική σας ασφαλιστική εταιρία (σε περίπτωση που δεν είστε υπαίτιος για το ατύχημα) άνετα και χωρίς ταλαιπωρία μέσω του Φιλικού Διακανονισμού.Για να αποζημιωθείτε μέσω του συστήματος αυτού πρέπει απαραίτητα:

    • Οι εμπλεκόμενοι οδηγοί να συμπληρώσουν και να υπογράψουν τη «Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος» καθώς και να την στείλουν στις ασφαλιστικές τους.
    • Τα εμπλεκόμενα οχήματα να είναι ασφαλισμένα σε εταιρίες που έχουν προσχωρήσει στο Σύστημα.
    • Η ζημιά να μην υπερβαίνει τα €6.500 σε Υλικές Ζημιές, και €12.000 σε Σωματικές Βλάβες ανά άτομο, με μέγιστο όριο στις Σωματικές Βλάβες τα €30.000 ανά περιστατικό.
    • Να υπάρχει σύγκρουση των οχημάτων

    Στην περίπτωση κατά την οποία δεν έχει συμπληρωθεί «Φιλική Δήλωση Τροχαίου Ατυχήματος», υπάρχει η δυνατότητα οι πελάτες που δεν ευθύνονται να κάνουν δήλωση στην Εταιρία. Η Εταιρία αναλαμβάνει την επικοινωνία με την εταιρία του υπαίτιου οδηγού προκειμένου να αποζημιωθεί ο πελάτης.

  • Προνόμια στα Συνεργαζόμενα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΈνα τροχαίο ατύχημα είναι πάντα δυσάρεστο γεγονός. Με την ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κερδίζετε χρόνο και χρήμα αποκαθιστώντας τις υλικές ζημιές του αυτοκινήτου σας σε ένα από τα Συνεργαζόμενα Εξουσιοδοτημένα Συνεργεία άμεσα και προνομιακά.
    Για να δείτε τον κατάλογο των συνεργαζόμενων συνεργείων με την Εθνική Ασφαλιστική κάντε κλικεδώ.Επισκευάστε άμεσα, οικονομικά και ξένοιαστα το αυτοκίνητό σας στα Συνεργαζόμενα Συνεργεία και απολαύστε μοναδικά προνόμια.

    Δείτε το έντυπο παροχών των συνεργαζόμενων συνεργείων πατώντας εδώ.

  • Οδική ΒοήθειαΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ φροντίζει για σας ακόμη και στην περίπτωση που ακινητοποιηθεί το αυτοκίνητό σας από τροχαίο ατύχημα, βλάβη καθώς και βλάβη ελαστικών, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο Εξωτερικό. Για αυτό το σκοπό λοιπόν, συνεργάζεται με μια από τις μεγαλύτερες Εταιρίες στο χώρο της Βοήθειας στην Ευρώπη για να προσφέρει ολοκληρωμένα προγράμματα βοήθειας στους πελάτες της. Παρέχονται δύο προγράμματα στους ασφαλισμένους της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ:Α) Το πρώτο Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    • Οδική Βοήθεια
    • Ρυμούλκηση οχήματος
    • Ιατρική Βοήθεια
    • Ταξιδιωτική Βοήθεια

    Β) Το δεύτερο Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

    Τοπική Ρυμούλκηση συνεπεία ατυχήματος. Το πρόγραμμα αυτό παρέχεται στους ασφαλισμένους μας που επιθυμούν με ένα πολύ μικρό κόστος να καλύψουν τη ρυμούλκηση του οχήματος τους, σε τοπικό συνεργείο, στην περίπτωση που ακινητοποιηθούν εξαιτίας ατυχήματος.

  • Νομική ΠροστασίαΗ Εταιρία στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών της, παρέχει την κάλυψη ΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ και ΟΔΗΓΟΥ με όρους που πλεονεκτούν και ανώτατο όριο ευθύνης της Εταιρίας €15.000, διασφαλίζοντας έτσι πλήρως τα έννομα συμφέροντα του ασφαλισμένου, είτε για αξιώσεις αποζημίωσης από τροχαία Ατυχήματα όταν οι υπαίτιοι αρνούνται τις ευθύνες τους και δεν καταβάλλουν την αποζημίωση την οποία δικαιούται ο ασφαλισμένος, είτε για την υπεράσπιση του στα Ποινικά Δικαστήρια για τροχαίες παραβάσεις και προσφυγές ενώπιον Διοικητικών Αρχών.H EΘΝΙΚΗ AΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέχει νομική προστασία στην Eλλάδα και σε όλες τις χώρες της Eυρωπαϊκής Ένωσης, αναλαμβάνοντας για λογαριασμό σας όλα τα έξοδα και τις διαδικασίες που απαιτούνται για:

    Ατύχημα που προκλήθηκε χωρίς δική σας υπαιτιότητα
    Αν προξενήσουν ζημιές στο αυτοκίνητό σας χωρίς να ευθύνεστε και δεν είστε ικανοποιημένοι από την αποζημίωση που σας προσφέρουν ή αρνούνται να σας προσφέρουν, τότε η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗδιεκδικεί για εσάς την αποζημίωση που δικαιούστε.

    Ατύχημα που προκλήθηκε με δική σας υπαιτιότητα.
    Εάν σας συμβεί ατύχημα και προκληθεί τραυματισμός ή θάνατος, η Νομική Προστασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ θα είναι κοντά σας.

    Τροχαία Παράβαση.
    Αν κατηγορηθείτε για Τροχαία Παράβαση και κληθείτε στο Δικαστήριο, η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σας προστατεύει καλύπτοντας τα δικαστικά έξοδα και τις δικηγορικές αμοιβές.

    Ατύχημα ενώ κάποιος άλλος οδηγεί το αυτοκίνητό σας
    H Νομική Προστασία της EΘNIKHΣ AΣΦAΛIΣTIKHΣ σας παρέχει τις υπηρεσίες της ακόμα κι αν δεν οδηγείτε εσείς το αυτοκίνητό σας τη στιγμή του ατυχήματος.

    Ατύχημα ενώ επιβαίνουν στο αυτοκίνητό σας τα ανήλικα παιδιά σας, ή ο/η σύζυγός σας
    Η Νομική Προστασία ισχύει και για τα μέλη της οικογένειάς σας.

    Αφαίρεση διπλώματος & πινακίδων
    Αν χρειαστεί να προσφύγετε στις αρμόδιες διοικητικές αρχές, η Νομική Προστασία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ είναι δίπλα σας.

    Τροχαίο ατύχημα εκτός του αυτοκινήτου σας (για τον ιδιοκτήτη) ενώ περπατάτε ή μετακινείστε με κάποιο δημόσιο μέσο μεταφοράς
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ φροντίζει για την αποζημίωσή σας και καλύπτει τα δικαστικά έξοδα και τις δικηγορικές αμοιβές.
    Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ σας καλύπτει για όσες φορές και αν οι υποθέσεις σας φτάσουν στα Δικαστήρια.

  • Άμεση & Γρήγορη ΑποζημίωσηΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ εφαρμόζει γρήγορες και απλές διαδικασίες αποζημίωσης των ζημιών Αυτοκινήτων, επιτυγχάνοντας την ταχύτερη εξυπηρέτηση και πληρωμή σας!
  • Πανελλαδικό Δίκτυο ΕξυπηρέτησηςΕπισκεφτείτε:Ένα από τα Υποκαταστήματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ.

    Ένα από τα Γραφεία της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ και ζητήστε τον ασφαλιστικό σας σύμβουλο.

Για περισσότερες πληροφορίες για την ασφάλιση του οχήματός σας, μπορείτε να απευθυνθείτε στον ασφαλιστικό σας σύμβουλο ή στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης 18189.

Nextdeal

Γράφει: