Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Εθνική Ασφαλιστική: Σαράντα χρόνια στην κορυφή ο Παν. Γλεντής

Εργαζόμενος σκληρά, έξυπνα και δημιουργικά ο Παν. Γλεντής Επιθεωρητής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής γιόρτασε σήμερα την επέτειο «40 χρόνων στην κορυφή!»…

Η επιτυχία του ήταν η ανάπτυξη ανθρώπων! Με πολύ κόπο και ιδρώτα εκπαίδευσε στην επαγγελματική του πορεία πάνω από χίλιους ασφαλιστές. Από τα χέρια του «πέρασαν» και σμιλεύτηκαν εκατοντάδες ασφαλιστές, 102 ομάδες πωλήσεων, 33 γραφεία πωλήσεων, πέντε επιθεωρήσεις πωλήσεων! (Μάλιστα και αυτός και αυτοί είναι στην πρώτη πεντάδα!)

Διαχρονικά είχε «φροντίδα και ενδιαφέρον» για τα ανθρώπινα δίκτυα πωλήσεων κάτι που ο νέος Δ/ντης Marketing & Πωλήσεων κ. Γεώργιος Ζαφείρης τόνισε ότι καθημερινά αυτός θα είναι ο οδηγός όλων για ανάδειξη της Εθνικής σε ηγέτιδα δύναμη παντού.

«Ξεκίνησα με βάρκα και τώρα είμαστε υπερωκεάνιο. Ίσως γιατί έψαχνα πλήρωμα και βρήκα συγκυβερνήτες και καπετάνιους» είχε πει ο Π. Γλεντής το 2009. Αυτό το μήνυμα κυριαρχούσε στην οθόνη μπροστά και το έβλεπαν όλοι οι παρευρισκόμενοι.

Χαιρετισμό απηύθυνε και ο νέος Δ/ντης Πωλήσεων Ζωής κ. Κ. Κουγιουμτζής που δεσμεύτηκε να είναι «όχι από πάνω αλλά ανάμεσα και δίπλα σε κάθε συνεργάτη που προσπαθεί για παραγωγή και ποιοτική δουλειά».

Σύντομα το www.NextDeal.gr θα παρουσιάσει στιγμιότυπα από τις βραβεύσεις και ομιλίες μαζί με φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Ο Ευάγ. Γ. Σπύρου, εκδότης του NextDeal και «ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΑΙ» στην δική του αναφορά και ομιλία αναφέρθηκε στην ουσία της εργασίας του Παν. Γλεντή που είναι «μέσω της ανάπτυξης ανθρώπων η αποζημίωση με χρήματα στις δύσκολες ώρες συνανθρώπων μας μετά από ασθένειες και ατυχήματα, για να ζήσουν και να συνεχίσουν με αξιοπρέπεια τη ζωή τους… Αυτό που συμβαίνει με την άνοιξη κάθε χρόνο και την ανανέωση της φύσης, αυτό γινότανε συνεχώς στην επιθεώρηση Π. Γλεντή, επεσήμανε ο κ. Ε. Σπύρου. Πάντα η ανανέωση έφερνε νέα κλαδιά, νέα δένδρα, νέες επιτυχίες. Κάθε Μάρτιο ο Π. Γλεντής όπως ο μελισσοκόμος έφτιαχνε «νέα μελίσσια» προσφέροντας το «γλυκό μέλι» της ασφάλισης σε κάθε πικραμένο…

Οι συνεργάτες του www.NextDeal.gr εύχονται υγεία και προκοπή στον Π. Γλεντή, τους συνεργάτες και τους συνεχιστές του… Σύντομα περισσότερα από όσα έγιναν πριν 3 ώρες στο ξενοδοχείο Metropolitan Hotel.

glentis2

glentis3

glentis4

Nextdeal

Γράφει: