Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Σχέσεις Εμπιστοσύνης: Το 29ο Συνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στις 30 Μαΐου το 29οΣυνέδριο Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», με τη συμμετοχή 900 συνέδρων από το εταιρικό παραγωγικό δίκτυο και το διοικητικό προσωπικό της εταιρείας. Κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου ήταν οι Σχέσεις Εμπιστοσύνης που χτίζει η Εθνική Ασφαλιστική, τόσο με τους πελάτες όσο και με τους συνεργάτες της.

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος

Ο Πρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος

Την έναρξη του συνεδρίου κήρυξε οΠρόεδρος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Δημήτρης Δημόπουλος, ο οποίος στον χαιρετισμό του τόνισε χαρακτηριστικά προς τους συμμετέχοντες: «Είστε η εμπροσθοφυλακή μας. Είστε εσείς που βάζετε σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια την Εθνική Ασφαλιστική», υπογραμμίζοντας πως η διοίκηση της εταιρείας περιβάλλει με εμπιστοσύνη και σεβασμό το δυναμικό των πωλήσεων, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τις προσπάθειές τους. «Είμαστε και θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας», κατέληξε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς, ο οποίος δήλωσε την αμέριστη υποστήριξη της Εθνικής Τράπεζας στην Εθνική Ασφαλιστική, η οποία υλοποιήθηκε και με την κεφαλαιακή ενίσχυση ύψους 500 εκ. ευρώ, διαμορφώνοντας έτσι δύο πολύ ισχυρά περιουσιακά στοιχεία για το παραγωγικό δίκτυο της εταιρείας: αφ’ ενός την κεφαλαιακή επάρκεια που δίνει τη δυνατότητα στην εταιρεία να αναπτυχθεί και να ισχυροποιήσει τη θέση της στην ελληνική αγορά και αφ’ ετέρου το βαρύ brand name της Εθνικής, το οποίο δεν μπορεί κανείς να ανταγωνιστεί.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Τράπεζας, κ. Αλέξανδρος Τουρκολιάς

Ακολούθησε η ομιλία του Αναπληρωτή Διευθύνοντος Συμβούλου της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Φάνη Παναγιωτόπουλου, ο οποίος εστίασε στον κλάδο Μεγάλων Πελατών, που αυτή τη στιγμή αναπτύσσεται με έντονους ρυθμούς, ανοίγοντας νέες δυνατότητες για το παραγωγικό δίκτυο της εταιρείας.

Ο Γενικός Διευθυντής Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Γιώργος Ζαφείρης, μίλησε για τη σχέση εμπιστοσύνης που ενώνει τη διοίκηση της εταιρείας με το δυναμικό των Πωλήσεων: «Στέκομαι εδώ μπροστά σας και σας κοιτάζω στα μάτια. Τρέφω για όλες και για όλους σας μεγάλη εκτίμηση, αλλά κυρίως μεγάλη εμπιστοσύνη στις προθέσεις σας και στον επαγγελματισμό σας. Γιατί ξέρω πως ο καθένας από εσάς ξέρει πολύ καλά να χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης. Αυτή άλλωστε είναι και η πεμπτουσία της δουλειάς μας, η βάση για την ανάπτυξη των εργασιών μας και ο λόγος για τον οποίο η εταιρεία μας, η Εθνική Ασφαλιστική, είναι η πρώτη ασφαλιστική εδώ και 123 χρόνια.» Στη συνέχεια ξεσήκωσε θύελλα χειροκροτημάτων από τους συμμετέχοντες, ανακοινώνοντας την άμεση δημιουργία νέων ανταγωνιστικών προϊόντων Αυτοκινήτου, Σύνταξης, Προσωπικού Ατυχήματος, Κατοικίας, αύξηση προμηθειών στον κλάδο Αυτοκινήτου, καθώς και μία σειρά από υποστηρικτικές ενέργειες, οι οποίες θα δώσουν νέα ώθηση στην παραγωγικότητα του δικτύου. Τέλος, ανακοίνωσε τον στόχο για τον κλάδο Ζωής το 2014, ο οποίος ανέρχεται στα2,5 εκ. ευρώ, καθώς και το ταξίδι επιβράβευσης για τους επιτυχόντες του φετινού διαγωνισμού στο συναρπαστικό Cape Town.

Τελευταίος ομιλητής ο Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής, κ. Σπύρος Μαυρόγαλος, ο οποίος αφού αναφέρθηκε στα εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα της εταιρείας το 2013, τα οποία επισφραγίστηκαν από 111,5 κέρδη προ φόρων, αναφέρθηκε στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στη σημερινή εποχή, την εποχή της πληροφορίας όπως ανέφερε χαρακτηριστικά. Συνθήκες οι οποίες επιβάλλουν υψηλά επίπεδα επιμόρφωσης και ενημέρωσης στους ασφαλιστικούς συμβούλους, προκειμένου να ενισχύσουν το ρόλο τους στο πλευρό του πελάτη. Όπως τόνισε με έμφαση: «Ο ρόλος του ασφαλιστικού συμβούλου, ο ρόλος της διαμεσολάβησης γίνεται σήμερα σημαντικότερος από ποτέ. Γιατί πλέον καλούμαστε όλοι να διατηρήσουμε στην εξίσωση τον σημαντικότερο παράγοντα: την ανθρώπινη σχέση και επαφή. Αυτή τη μη μετρήσιμη και μη απτή διάσταση, από την οποία εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το αν θα κλείσει ή όχι η πώληση. Και το αν θα έχουμε την ευκαιρία και για μία επόμενη. Ο πελάτης δεν αγοράζει απλώς ένα προϊόν ή μία υπηρεσία. Ο πελάτης επενδύει σε μία σχέση. Μία σχέση εμπιστοσύνης, που χρειάζεται χρόνο και συνέπεια για να χτιστεί.»

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου,  βραβεύτηκαν οι κορυφαίοι συνεργάτες του εταιρικού παραγωγικού δικτύου της Εθνικής Ασφαλιστικής.  Παρουσιαστές της εκδήλωσης, η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι διάνθισαν με ιδιαίτερο χιούμορ τις εργασίες του συνεδρίου. Στο τέλος της εκδήλωσης κληρώθηκε για τους παριστάμενους ένα ταξίδι έκπληξη για το Grand Prix Formula 1 που θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη.

 

Π.Μ.

http://www.insurance-eea.gr/eidiseis/epikairotita/asfalistika-prota-themata/2481-sxeseis-empistosynis-to-29o-synedrio-poliseon-tis-ethnikis-asfalistikis.html