Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Μιχάλης Αδαμάκης: Χρειαζόμαστε νέους ασφαλιστές που θα θέλουν να υπηρετήσουν πραγματικά τον άνθρωπο! (video)

Για το επάγγελμα του ασφαλιστή, τα 25 χρόνια πορείας του στον ασφαλιστικό κλάδο αλλά και τη συνεργασία του με την Εθνική Ασφαλιστική μίλησε στην κάμερα του nextdeal.gr, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Κωστή Σπύρου, ο Μιχάλης Αδαμάκης, Διευθυντής Γραφείου Πωλήσεων της Εθνικής Ασφαλιστικής.

Ο Μιχάλης Αδαμάκης από το 2007 έχει δημιουργήσει τρία γραφεία από τα οποία έχουν βγει 12 διευθυντές ομάδων και πάνω από 100 ασφαλιστικοί σύμβουλοι. Μέσα σε δύο χρόνια από τη δημιουργία του γραφείου του, δημιουργήθηκε νέο γραφείο, γεγονός που πιστοποιεί την καλή δουλειά και μαρτυρά  τη μεγάλη ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού και νέων ανθρώπων στην εταιρία.

«Ο θεσμός μας τα τελευταία χρόνια είναι πάρα πολύ σοβαρός. Αυτό το οποίο είναι πάρα πολύ σημαντικό είναι ότι χρειαζόμαστε άτομα τα οποία πραγματικά θέλουν να υπηρετήσουν τον άνθρωπο. Το πιο σημαντικό απ” όλα είναι αυτό» τόνισε ο κ. Αδαμάκης και υποστήριξε ότι το λειτούργημα του ασφαλιστικού συμβούλου είναι ξεχωριστό. Πέρα από την έντονη επιθυμία για προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με τον κ. Αδαμάκη, ένας νέος ασφαλιστής πρέπει να είναι φιλόδοξος, να θέλει να προχωρήσει και να εξελιχθεί, να έχει όρεξη για δημιουργία και μελέτη, καθώς το επάγγελμα έχει αναβαθμιστεί.

Σχολιάζοντας το πολύκροτο θέμα πώλησης της Εθνικής Ασφαλιστικής, δήλωσε πως η πώληση της εταιρίας δεν τον φοβίζει και ότι η εταιρία έχει λαμπρό μέλλον. «Πάντοτε οι προκλήσεις υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν» είπε και υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι του γραφείου του έχουν την εμπειρία, την τεχνογνωσία και τις γνώσεις για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση. «Όποιες προκλήσεις κι αν έρθουν θα είμαστε κοντά στην εταιρία μας αλλά πάνω απ” όλα θα είμαστε κοντά στο θεσμό, κοντά στον πελάτη μας και κοντά στα συμφέροντα του πελάτη μας τα οποία εκπροσωπούμε όλα αυτά τα χρόνια», ανέφερε.

Με την ευκαιρία της συνέντευξης, ο κ. Αδαμάκης έκανε και ένα ανοιχτό κάλεσμα σε νέους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν το επάγγελμα και να τους δώσει μια ευκαιρία για να κάνουν κάτι καλύτερο είναι έτοιμοι να τους υπηρετήσουν με σκοπώ και γνώμονα την πραγματοποίηση των ονείρων τους.

Δείτε την ενδιαφέρουσα συνέντευξη καθώς και δηλώσεις ασφαλιστών που έχουν εκπαιδευτεί από τον κ. Αδαμάκη αλλά και διευθυντών που έχουν δημιουργηθεί στο γραφείο του:

Συνεντευξη – Μιχάλης Αδαμακης

 

Πηγή: 14/11/2019