Newsletter

Εγγραφείτε στο ενημερωτικό μας δελτίο.

Unable to display Facebook posts.
Show error

Error: Error validating application. Application has been deleted.
Type: OAuthException
Code: 190
Please refer to our Error Message Reference.

Οι Συνεργασίες μας

 

Η Εθνική Ασφαλιστική, θέλοντας να βελτιώσει περαιτέρω τις υπηρεσίες της, προχώρησε σε συνεργασίες ειδικά για εσάς που την εμπιστευτήκατε. Τα οφέλη για εσάς που επιλέγετε να εξυπηρετηθείτε μέσω των συνεργασιών της Εθνική Ασφαλιστικής, είναι πολλά: Ταχύτερες διαδικασίες, οικονομικά οφέλη, υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Όλοι όσοι διαθέτετε πρόγραμμα ασφάλισης Ζωής ή Υγείας (ατομικό ή ομαδικό, εκτός του προγράμματος «Προνομιακή Προστασία») στην Εθνική Ασφαλιστική, μπορείτε να επωφεληθείτε από το Δίκτυο Υπηρεσιών Υγείας ως εξής:

  • Μόνο με μια κλήση στο Συντονιστικό Τηλεφωνικό Κέντρο 18189 που λειτουργεί σε 24ωρη βάση, 365 μέρες το χρόνο, μπορείτε
    • να επικοινωνήσετε άμεσα με ιατρούς για συμβουλές,
    • να κλείσετε ραντεβού για εξετάσεις με το Δίκτυο Διαγνωστικών Κέντρων,
    • να πληροφορηθείτε για τα Συμβεβλημένα και Εφημερεύοντα Νοσοκομεία και Φαρμακεία.
    • να ενημερώνεστε ανάλογα με το συμβόλαιο Ζωής που διαθέτετε, για τους γιατρούς του Δικτύου στην περιοχής σας, όπως επίσης και να κλείνετε ραντεβού με τον γιατρό στο ιατρείο του ή σε περίπτωση επείγοντος περιστατικού, στο σπίτι, με προνομιακές τιμές.
  • Πραγματοποιείτε Διαγνωστικές εξετάσεις (βάσει του παραπεμπτικού του γιατρού σας) σε κάποιο από τα Διαγνωστικά κέντρα του ομίλου της Afidea, τον όμιλο του Υγεία & τον όμιλο του Ιατρικού σε όλη την Ελλάδα σε ιδιαίτερα ευνοϊκές τιμές.
  • Επιλέγετε, σε περίπτωση που χρειάζεστε νοσηλεία, κάποιο από τα σύγχρονα Συνεργαζόμενα ή Συμβεβλημένα Νοσοκομεία, απολαμβάνοντας μοναδικά προνόμια.
  • Απολαμβάνετε τα ειδικά προνόμια πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης που προκύπτουν από τις συνεργασίες της Εθνικής με τους Ομίλους της Affidea,  της  Ευρωκλινικής,  τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, καθώς και με τον Όμιλο Hellenic Healthcare GROUP (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ) και Νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν (ισχύει μόνο για ατομικά συμβόλαια). 

Οι παρακάτω παροχές και υπηρεσίες υγείας δευτεροβάθμιας περίθαλψης, δεν αποτελούν καλύψεις των ατομικών προγραμμάτων ασφάλισης. Προσφέρονται από τα Νοσηλευτικά ιδρύματα στους ασφαλισμένους της Εθνικής Ασφαλιστικής με ατομική ασφάλιση ζωής και υγείας και δύναται να αλλάξουν οποτεδήποτε.

  • Όμιλος Hellenic Healthcare GROUP (Υγεία, Metropolitan Hospital, Μητέρα, Metropolitan General, Λητώ

Ειδικά για τους ασφαλισμένους με συμβόλαιο που προβλέπει ποσό απαλλαγής της εταιρίας από τα έξοδα νοσηλείας, από τα νοσοκομεία Metropolitan Hospital, Μητέρα και  Metropolitan General παρέχεται:
Με παράλληλη χρήση δημόσιου ασφαλιστικού φορέα έκπτωση που αντιστοιχεί σε ποσοστό 20% επί του συνόλου των δαπανών νοσηλείας (τιμολόγιο νοσοκομείου) με ανώτατο όριο τα 1.000€
Αν δεν γίνει χρήση ή δεν υπάρχει δημόσιος ασφαλιστικός φορέας , έκπτωση που αντιστοιχεί σε ποσοστό 20% επί του συνόλου των δαπανών νοσηλείας (τιμολόγιο νοσοκομείου) με ανώτατο όριο τα 500€
Σε περίπτωση νοσηλείας χωρίς διανυκτέρευση, έκπτωση που αντιστοιχεί σε ποσοστό 20% επί του συνόλου των δαπανών νοσηλείας (τιμολόγιο νοσοκομείου) με ανώτατο όριο 200€*
*Εξαιρούνται οι Χημειοθεραπείες, Ακτινοθεραπείες και οι Εγχύσεις Φαρμάκων

Για να δείτε το σύνολο των παροχών που προσφέρει ο Όμιλος HHG, κάντε κλικ εδώ.

  • Ευρωκλινική Αθηνών & Ευρωκλινική Παίδων 

Για προγράμματα ασφάλισης νοσοκομειακής περίθαλψης στα οποία προβλέπεται ποσό απαλλαγής ή και ποσοστό συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας, παρέχεται 100% κάλυψη της συμμετοχής σας με ανώτατο ποσό το 20% της διαφοράς μεταξύ του συνολικού κόστους νοσηλείας και της συμμετοχής του ΕΟΠΥΥ. Η τελική συμμετοχή σας μπορεί να είναι ακόμα και μηδενική. Η κάλυψη αυτή ισχύει και στις αμοιβές ιατρών σε περίπτωση έκτακτης εισαγωγής στην Κλινική.

  • Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης, Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών

Σε περίπτωση που γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ, θα ισχύει έκπτωση 10% στο ποσό συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας (εκτός των φαρμάκων, υλικών και αμοιβών ιατρών), με ανώτατο ποσό έκπτωσης τα 800€.

  • Ιατρικό Ψυχικού και Ιατρικό Περιστερίου

Σε περίπτωση που γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ, θα ισχύει έκπτωση 50% στο ποσό συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας (εκτός των αμοιβών ιατρών), με ανώτατο ποσό έκπτωσης τα 800€, καθώς και δωρεάν αναβάθμιση θέσης νοσηλείας κατά μία θέση, έως και μονόκλινο δωμάτιο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα.

  • Ιατρικό Παλαιού Φαλήρου 

Σε περίπτωση που γίνει χρήση ΕΟΠΥΥ, το Ιατρικό Π. Φαλήρου θα απορροφά 1.000€ από το ποσό συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας (εκτός των αμοιβών ιατρών), εφόσον προβλέπεται συμμετοχή από τους όρους του ασφαλιστηρίου σας. Στο παραπάνω ποσό θα συμπεριλαμβάνεται και το οποιοδήποτε ποσό καλύπτεται από τον ΕΟΠΥΥ. Για εσάς που είστε κάτοχοι του προγράμματος «Πλεονεκτικό», το Ιατρικό Π. Φαλήρου θα απορροφά το σύνολο της συμμετοχής σας στα έξοδα νοσηλείας (εκτός των αμοιβών ιατρών). Επιπλέον, σε περίπτωση νοσηλείας προσφέρεται δωρεάν αναβάθμιση θέσης νοσηλείας κατά μία θέση, έως και μονόκλινο δωμάτιο, εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα

  • Ερρίκος Ντυνάν 

Για τους ασφαλισμένους με συμβόλαιο που προβλέπει ποσό απαλλαγής της εταιρίας από τα έξοδα νοσηλείας ή και ποσοστό συμμετοχής στα έξοδα νοσηλείας :
Συνδυάζοντας την χρήση δημοσίου ασφαλιστικού φορέα με την Εθνική παρέχεται έκπτωση στην συμμετοχή του ασφαλισμένου, που αντιστοιχεί σε 20% επί του συνόλου των δαπανών νοσηλείας (τιμολόγιο Κλινικής μετά την κάλυψη του δημόσιου ασφαλιστικού φορέα) με ανώτατο όριο τα 1.100€
Χωρίς τη χρήση δημοσίου ασφαλιστικού φορέα παρέχεται έκπτωση στην συμμετοχή του ασφαλισμένου που αντιστοιχεί σε 20% επί του συνόλου των δαπανών νοσηλείας (τιμολόγιο Κλινικής) με ανώτατο όριο τα 600€
Σε νοσηλείες ODC ή ODS παρέχεται έκπτωση στην συμμετοχή του ασφαλισμένου που αντιστοιχεί σε 20% επί του συνόλου των δαπανών νοσηλείας (τιμολόγιο Κλινικής) με ανώτατο όριο τα 200€*
*εξαιρούνται οι χημειοθεραπείες και εγχύσεις φαρμάκων

Για να δείτε το σύνολο των παροχών που προσφέρει το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, κάντε κλικ εδώ.

 
Για να δείτε επιπλέον οφέλη για εσάς όταν πραγματοποιείτε τις διαγνωστικές, ακτινολογικές εξετάσεις και ιατρικές επισκέψεις, στα Συμβεβλημένα Νοσοκομεία κάντε κλικ εδώ.

Εσείς που έχετε ασφαλιστεί με το πρόγραμμα ασφάλισης εξόδων Νοσοκομειακής Περίθαλψης «Προνομιακή Προστασία» μπορείτε να επωφεληθείτε από τις παρακάτω υπηρεσίες πρωτοβάθμιας περίθαλψης (ιατρικές επισκέψεις, διαγνωστικές εξετάσεις):Οι παρακάτω παροχές και υπηρεσίες υγείας, δεν αποτελούν παροχές του προγράμματος «Προνομιακή Προστασία», αλλά προσφέρονται στους ασφαλισμένους στην Εθνική Ασφαλιστική, στο πλαίσιο της αποκλειστικής συνεργασίας και κατόπιν συμφωνίας με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.
Στα Εξωτερικά Ιατρεία των Κλινικών απολαμβάνετε:   
  • ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς
  • ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές εξετάσεις για επείγοντα περιστατικά
  • ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές εξετάσεις για προγραμματισμένα περιστατικά, εφόσον γίνει χρήση Ταμείου
Σε περίπτωση Επείγοντος και Έκτακτου Περιστατικού:
  • ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλες τις Κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές εξετάσεις αξίας έως 400€ ανά περιστατικό για τους ενήλικες και έως 500€ ετησίως για τα παιδιά για τα περιστατικά που θα κριθούν επείγοντα.
    • Εάν η αξία των διαγνωστικών εξετάσεων υπερβεί τα 400€ (ή 500€ ετησίως για παιδιά), θα ισχύσει έκπτωση 40% επί του ισχύοντος ιδιωτικού τιμοκαταλόγου της κάθε Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών

Σε περίπτωση Προγραμματισμένων Διαγνωστικών εξετάσεων:
  • ΔΩΡΕΑΝ ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες ιατρούς των εξωτερικών ιατρείων των Κλινικών του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Παθολόγο, Καρδιολόγο, Ορθοπεδικό, Χειρουργό σε όλες τις Κλινικές του Ομίλου σε Αττική και Θεσσαλονίκη και Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό στο Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών και Παιδίατρο στην Παιδιατρική Κλινική του Ιατρικού Διαβαλκανικού Θεσσαλονίκης), 24 ώρες το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
  • Επισκέψεις στα Τακτικά Εξωτερικά Ιατρεία με 30€/επίσκεψη, μετά από τηλεφωνικό ραντεβού, σε όλες τις ειδικότητες των ιατρών στις Κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Δευτέρα – Παρασκευή).
  • ΔΩΡΕΑΝ Διαγνωστικές εξετάσεις, εφόσον γίνει χρήση Ταμείου και υπάρχει παραπεμπτικό ΕΟΠΥΥ. Στην περίπτωση αυτή δεν πληρώνετε τη συμμετοχή σας η οποία ανέρχεται σε ποσοστό 15%.
  • Πραγματοποίηση Διαγνωστικών εξετάσεων χωρίς χρήση Ταμείου, με χρέωσή σας σύμφωνα με τον κρατικό τιμοκατάλογο (τιμές ΦΕΚ)
  • Δυνατότητα να πραγματοποιήσετε έναν ΔΩΡΕΑΝ ετήσιο προληπτικό έλεγχο (πακέτο διαγνωστικών εξετάσεων – check up).
  • Ιατρικές Πράξεις που θα πραγματοποιηθούν στις Κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, με έκπτωση 25% επί του ισχύοντος ιδιωτικού τιμοκαταλόγου της κάθε Κλινικής του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Εσείς που έχετε ασφαλίσει το όχημά σας στην Εθνική Ασφαλιστική έχετε τη δυνατότητα να το επισκευάσετε σε κάποιο από τα Συνεργαζόμενα Συνεργεία της εταιρίας στην Αττική, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και σύντομα σε όλη την Ελλάδα και να απολαύσετε μοναδικά οφέλη.

Συμβεβλημένα – Συνεργαζόμενα Νοσοκομεία (για ατομικά συμβόλαια)

Νοσοκομεία για τους κατόχους του προγράμματος «Προνομιακή Προστασία»

Συμβεβλημένα Νοσοκομεία (για ομαδικά συμβόλαια)

Συνεργαζόμενα Διαγνωστικά Κέντρα

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας μέσω Συνεργασιών (για ατομικά συμβόλαια)

Επιπλέον Υπηρεσίες Υγείας μέσω του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (για τους κατόχους του προγράμματος Προνομιακή Προστασία)

Συνεργαζόμενα Συνεργεία Αυτοκινήτων